Selectează o Pagină

Securitate aplicații ADMA pentru învățământ preuniversitar și superior

Aplicațiile ADMA sunt dezvoltate permanent de echipa de specialiști Edu Apps cu scopul de a furniza experiențe și beneficii importante pentru utilizatori și de a îmbunătăți sistemul educațional, în condiții depline de securitate a informațiilor și calitate a serviciilor.

Tehnologie SSL pentru comunicații securizate

Garantăm securitatea informațiilor pentru toți utilizatorii aplicațiilor ADMA. Asigurarea securității datelor și a confidențialității informațiilor este un imperativ pentru noi și vă garantăm că toți utilizatorii sunt protejați.

SSL/TLS este un protocol care oferă comunicații sigure pe Internet pentru navigarea pe web, pentru serviciile de e-mail, mesagerie instant și alte transferuri de date. Dacă activați conexiunile HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure), Google va folosi HTTPS atunci când utilizatorii accesează cele mai multe servicii din G Suite for Education.

HTTPS variază în funcție de serviciu și este disponibil pentru Gmail, Google Calendar, Google Drive, Google Sites și Chat.

Infrastructură cu cheie publică integrată (PKI)

Aplicațiile ADMA pentru învățământ preuniversitar și superior operează cu o infrastructură cu cheie publică (PKI) ca sistem de creare, stocare și distribuție a certificatelor digitale folosite pentru a verifica dacă o anumită cheie publică aparține unei anumite entități.

Infrastructura cu cheie publică (PKI) creează certificate digitale care atribuie cheile publice entităților, stocând în siguranță aceste certificate într-un depozit central și le anulează, dacă este necesar.

Acord garantat pentru calitatea serviciilor (SLA)

Garantăm o disponibilitate de cel puțin 99,9 % pentru serviciile ADMA și platforma Google Cloud și eliminăm riscurile penelor de sistem.

Sistemul este proiectat să furnizeze acces instantaneu la datele stocate simultan în mai multe centre de date, oferind conținut fără întreruperi.