Selectează o Pagină

Cu aplicația ADMA – SIIIR vă conectați simplu și rapid la Școala Viitorului

Aplicația ADMA – SIIIR asigură crearea elementelor de bază necesare pentru o implementare simplă în școală a serviciilor G Suite for Education, o administrare ușoară și funcționalități multiple, pe baza datelor înregistrate în platforma SIIIR.

G Suite for Education

G Suite for Education

Google oferă în mod gratuit pentru orice instituție educațională licența G Suite for Education. Aplicațiile Google pentru educație pot fi folosite la clasă pentru a transforma actul educațional într-o experiență interactivă și interesantă.

Instalare simplă și rapidă

Instalare simplă și rapidă

Aplicația ADMA – SIIIR este un instrument esențial pentru toți administratorii TIC din orice școală care doresc să beneficieze de serviciile G Suite for Education în mod gratuit și să le implementeze simplu și rapid.

Activare cont G Suite for Education

Activare cont G Suite for Education

Cu ADMA – SIIIR crearea și administrarea conturilor de utilizatori este mai simplă ca oricând. Pe baza informațiilor din SIIIR aplicația ADMA generează un cod de activare pentru toți utilizatorii (elevi, profesori, personalul didactic auxiliar).

Cursuri

Cursuri

Pachetul Cursuri din Modulul Standard ADMA – SIIIR permite generarea rapidă a cursurilor pentru aplicația Google Classroom.

Orar

Orar

Pachetul Orar din Modulul Standard permite introducerea orarului școlar în aplicația Google Calendar prin utilizarea interfeței aplicației ADMA – SIIIR, în funcție de formațiunile de studiu și ziua săptămânii.

Module aplicație ADMA – SIIIR – învățământ preuniversitar

Orice tip de instituție educațională din învățământul preuniversitar (grădiniță, școală generală, liceu) poate folosi aplicația ADMA – SIIIR pentru a optimiza procesele de administrare, comunicare, predare și învățare.

Modul Basic: conturi (creare/administrare utilizatori)

Modulul Basic ADMA – SIIIR este disponibil gratuit pentru orice tip de instituție educațională din învățământul preuniversitar din România și poate fi activat oricând cu respectarea cerințelor de instalare (licența G Suite for Education activată pentru domeniul școlii).

Conturi

 • Pachetul Conturi permite crearea și administrarea conturilor de utilizatori
 • Pe baza informațiilor din SIIIR se generează un cod de activare pentru toți elevii, profesorii și personalul didactic auxiliar aferenți instituției educaționale
 • Prin codul de activare toți utilizatorii (elevi, profesori, personalul didactic auxiliar) pot genera conturi individuale de tip G Suite for Education de forma nume.prenume@domeniulșcolii.ro, sub licența G Suite for Education

Cerințe pentru instalare Modul Basic ADMA - SIIIR

 • Licență G Suite for Education activată pentru domeniul școlii
 • Activare servicii de bază G Suite for Education

Modul Standard: conturi, organizații, grupuri, cursuri, orar

Modulul Standard ADMA – SIIIR este disponibil contra cost și completează Modulul Basic (Conturi) cu mai multe funcționalități care automatizează procesul de administrare a serviciilor G Suite for Education și eficientizează comunicarea, predarea și învățarea în beneficiul școlii, profesorilor și elevilor (Organizații, Grupuri, Cursuri, Orar).

Organizații

 • Se generează automat organizații G Suite corespunzătoare formațiunilor de studii configurate în SIIIR, grupate în funcție de anul școlar
 • Conturile G Suite activate cu aplicația ADMA sunt introduse automat în organizația G Suite corespunzătoare
 • Organizațiile G Suite sunt necesare pentru administrarea eficientă a permisiunilor (de ex. profesorii din organizația Personal pot accesa o serie de aplicații la care elevii nu au acces)

Grupuri

 • Se generează automat grupuri G Suite corespunzătoare formațiunilor de studii configurate în SIIIR
 • Fiecare grup este reprezentat de o adresă de e-mail de forma clasa5a@domeniulșcolii.ro
 • Componența grupurilor este actualizată automat cu utilizatorii asociați formațiunii de studiu aferente (configurată în SIIIR)
 • Grupurile sunt utile pentru a eficientiza procesul de comunicare în cadrul instituției (cadre didactice, elevi/părinți)

Cursuri

 • Acest pachet permite generarea rapidă a cursurilor pentru aplicația Google Classroom
 • Generarea cursurilor pentru Google Classroom se face de către administratorul TIC, la cererea profesorilor care au conturi active
 • Cursul introdus în aplicația ADMA va avea asociat profesorul și elevii formațiunii de studiu aferente (configurată în SIIIR)
 • Cursul generat cu aplicația ADMA se va regăsi în contul fiecărui profesor/elev din aplicația Google Classroom
 • Lista de elevi asociată cursului este actualizată automat pe măsură ce se activează conturi noi

Orar

 • Acest pachet permite introducerea orarului școlar în aplicația Google Calendar prin utilizarea interfeței aplicației ADMA
 • Introducerea orarului se va realiza de către adminstratorul TIC în funcție de formațiunile de studiu și ziua săptămânii
 • Pentru toți utilizatorii (profesori și elevi) asociați formațiunilor de studiu, aplicația ADMA va genera automat în Google
 • Calendar evenimente recurente asociate orelor de curs pe tot parcursul anului școlar
 • Evenimentele din Google Calendar conțin informații precum formațiunea de studiu, profesor, sala de curs și intervalul orar

Vreți să învățați să folosiți aplicațiile Google pentru educație?

ADMA

TEHNOLOGIE pentru ȘCOALA VIITORULUI

Aflați mai multe despre aplicația ADMA – SIIIR pentru învățământ preuniversitar și G Suite for Education.

Google for Education